Nůž Kiritsuke Chef 8" z vysoce uhlíkové oceli
Detailní popis produktu
Ručně kovaný 7 palcový nůž Kiritsuke z vysoceuhlíkové oceli. Krájení nebylo nikdy jednodušší...
Material: 3 vrstvá kompozitová ocel, jádro 8Cr14CoMov Rukojeť: ebenové a olivové dřevo Tvrdost: 59±1HRC. Celková délka: 324 mm Délka čepele: 160 mm Tloušťka čepele: 2.5 mm Hmotnost: 214g
|
Nože hybridní konstrukce kombinující prvky nožů NAKIRI a SUJIHIKI. NAKIRI jsou určeny na zeleninu, zatímco SUJIHIKI se používá pro krájení syrových ryb. Výsledkem je Kiritsuke, univerzální nůž pro přípravu tradiční japonské kuchyně. Kiritsuke GYUTO mají stejně jako NAKIRI a SUJIHIKI oboustranně broušené ostří západního stylu.
Rukojeť: Ebenové a olivové dřevo
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.